Ako sa chia dostala na Slovenský a Český trh?

Prvá myšlienka vznikla na letisku. Písal sa rok 2010, keď lietadlá nelietali, kvôli aktivite sopky. Jeden môj kamarát, patril medzi cestujúcich, ktorí strávili na letisku tri dni. A keďže čas ubiehal pomaly, vytiahol si knihu Born to run (Zrození k běhu) a prečítal ju 3 krát. V tom čase začal aktívne behať. Preto čítal všetko, kde sa o behu písalo. Z knihy bol veľmi nadšený. Zaujala ho časť, kde sa spomína chia fresca = čarovný nápoj pre bežcov. Vedel, že chia semienka v Európe skoro nikto nepozná a zvažoval dovážanie na náš trh.

Ako veľký nadšenec, bez skúseností a vedomostí, vyhľadal podobných nadšencov a založili sme si firmu HEALTHY PLANET s.r.o. (zdravá planéta) a rozhodli sme sa podporovať všetko, čo je zdravé a bez chémie. HEALTHY PLANET je dnes firma, ktorá robí svoju prácu s láskou a túto energiu vysiela až k vám.

Dnes máme od vás potvrdené, že sila chia semienok funguje. Stretli sme sa s ľuďmi, ktorí dnes nemusia byť na liekoch a ktorým počas ťažkej liečby dodala viac sily a energie. Poďakovanie od týchto ľudí nás hreje na srdci. Teší nás, že naša práca má zmysel. Ďakujeme.

Naša cesta však nekončí. Neustále hľadáme nové spôsoby, ako prinášať zdravie a energiu do vášho života. Naša ponuka sa rozšírila o množstvo ďalších produktov, ktoré sú nielen zdravé, ale aj chutné. Dbáme na kvalitu surovín a na to, aby všetko, čo ponúkame, bolo v súlade s našimi hodnotami – prirodzenosťou a zdravým životným štýlom.

Ďakujeme za vašu dôveru a podporu. Spoločne tvoríme zdravšiu budúcnosť.