❤️MANG-SECCO❤️
alias MANGO - PROSECCO
Za posledné týždne sme dostali veľa dopytov na mango-kocky 3-5 mm.
Samozrejme, kocky manga dokážu oživiť ovsenú kašu a dodať jej chuť.
Ale ak chcete oživiť miešaný nápoj, či prosecco, tak malé kocky, či prach z manga sa k tomu nehodia.
Mango si po lyofilizácii zachová svoju štruktúru a keď máte veľké kusy, krásne držia pokope aj po namočení.
Mango dozreté na strome do plnej zrelosti má výraznú sladkú exotickú chuť, ktorá sa po lyofilizácii ešte zintenzívni.
Keď mám chuť na lyo mango, nejedávam ho zo sáčika, ako jahodu. Mango si nasypem do misky a nechám ho chvíľu na vzduchu. Jahoda by v miske zmäkla - zgumenela, ale mango nie. Ostane chrumkavé, a zároveň nasaje trochu vlhkosti zo vzduchu a jeho chuť sa otvorí.
Ak ho použijete ako ozdobu do nápoja alebo na tortu, bude krásne držať tvar a bude mať intenzívnu chuť.
Mango oživí prosecco, ale aj nealko nápoje.
Už ste ho skúsili namočiť?
👉MANGO👈
👉 Healthy planet 👈
🍒Naše lyofilizované produkty naozaj obsahujú vitamíny
🍒Bez pasterizázácie a sterilizácie
🍒Bez pridanej chémie
🍒Príroda vytvorí, my zachováme