Lyofilizované mango 500g

Kód: 324
36,99 € 30,83 € bez DPH
Skladom

Mango sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím.

Detailné informácie

Lyo ovocie priamo od výrobcu
Lyo ovocie priamo od výrobcu
dohliadame na celý proces
Mrazíme a lyofilizujeme na solárnu energiu
Mrazíme a lyofilizujeme
na solárnu energiu
Znižujeme potravinový odpad
Znižujeme
potravinový odpad

Podrobný popis

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo. Ideálne do müsli, jogurtov, sorbetov, smoothies, pre kulinárske špeciality a pečenie.

Healthy planet Vám ponúka ovocie najvyššej kvality, pestované na mimoriadne úrodnej pôde v panenskom prostredí Srbska. Chuť a aróma je umocnená veľkým počtom slnečných dní počas obdobia dozrievania, ako aj zberom úrody v čase ideálnej zrelosti. Tieto priaznivé prírodné ukazovatele sú zárukou dokonalej chuťovej harmónie ovocia. Kvalita srbského ovocia dosahuje popredné miesto v rámci Európy.

Každých 100g mrazom sušeného ovocia je vyrobených z 800g až 1kg čerstvého ovocia.

Hmotnosť: 500 g (vyrobené z 4000 g čerstvého ovocia)
 

Zloženie: 100% mango dehydrované procesom lyofilizácie (proces sušenia mrazom).

Uchovávajte na suchom mieste. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.

Krajina pôvodu ovocia: Mimo EU

Priemerné výživové hodnoty (na 100g):

Energia kJ 1635
Energia kcal 391
Tuky g 2,8
z toho nasýtené mast. kyseliny g 0,19
Sacharidy g 86
Cukor g 56,5
Vláknina g 4,78
Bielkoviny g 3,6
Soľ <0.01 g

Dodatočné parametre

Kategória: Healthy planet produkty
Ovocie: Mango
5
1x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
DA Avatar autora | 11.3.2024
Vyborny produkt, moje decka mango zboznuju. Vydrzi aj tri tyzdni po otvoreni bez navlhnutia

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: