Lyofilizované ( mrazom sušené ) ovocie ananás 20g

Kód: 81
3,10 € 2,58 € bez DPH
Skladom

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím.

Detailné informácie

Lyo ovocie priamo od výrobcu
Lyo ovocie priamo od výrobcu
dohliadame na celý proces
Mrazíme a lyofilizujeme na solárnu energiu
Mrazíme a lyofilizujeme
na solárnu energiu
Znižujeme potravinový odpad
Znižujeme
potravinový odpad

Podrobný popis

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo. Ideálne do müsli, jogurtov, sorbetov, smoothies, pre kulinárske špeciality a pečenie.

Healthy planet Vám ponúka ovocie najvyššej kvality, pestované na mimoriadne úrodnej pôde v panenskom prostredí Srbska. Chuť a aróma je umocnená veľkým počtom slnečných dní počas obdobia dozrievania, ako aj zberom úrody v čase ideálnej zrelosti. Tieto priaznivé prírodné ukazovatele sú zárukou dokonalej chuťovej harmónie ovocia. Kvalita srbského ovocia dosahuje popredné miesto v rámci Európy.

Každých 100g mrazom sušeného ovocia je vyrobených z 800g až 1kg čerstvého ovocia.

Hmotnosť: 20 g (vyrobené z 180 g čerstvého ovocia)
 

Zloženie: 100% ananás dehydrovaný procesom lyofilizácie (proces sušenia mrazom).

Uchovávajte na suchom mieste. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.

Krajina pôvodu ovocia: Mimo EU

Priemerné výživové hodnoty (na 100g):

Energia kJ 2023
Energia kcal 483
Tuky g 1,2
z toho nasýtené mast. kyseliny g 0,01
Sacharidy g 79
Cukor g 61
Vláknina g 6,5
Bielkoviny g 5,9
Soľ <0.01 g

 

Dodatočné parametre

Kategória: Healthy planet produkty
Hmotnosť: 0.02 kg
Ovocie: Ananás
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
KL Avatar autora | 15.3.2024
Výborný lyo ananás, veľmi chutný a v porovnaní s konkurenciou tento nie je tvrdý.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: