Datľové košíčky s kešu maslom a čokoládou

Datľové košíčky s kešu maslom a čokoládou sú lahodná a jednoduchá sladká pochúťka, ktorá zasýti aj poteší. Tento recept je na 4 ks a skvele sa hodí ako rýchly dezert alebo zdravšia alternatíva sladkostí.

Ingrediencie:

Postup:

  1. V mixéri rozmixujte datle a kešu orechy na jemnú zmes. Pridajt 15 g kešu masla a podľa potreby doslaďte medom. Dobre premiešajte, kým nevznikne hustá hmota.
  2. Z tejto zmesi vytvarujte malé košíčky a natlačte ich do formičiek.
  3. V miske roztopte horkú čokoládu spolu s kokosovým maslom.
  4. Na každý košíček pridajte tenkú vrstvu kešu masla a roztopenú čokoládú. Nechajte stuhnúť v chladničke aspoň 1 hodinu.

Dobrú chuť :)