Tvarohovo-mangové croissanty

Tvarohovo-mangové croissanty sú ideálne na raňajky alebo sladké občerstvenie. Mangová chuť dodá dezertu exotický nádych, zatiaľ čo jemný tvaroh sa postará o vláčnu konzistenciu.

Ingrediencie:

Postup:

  1. V miske zmiešajte jemný tvaroh a lyofilizované mango, ktoré je extra sladučké, takže sladidlo pridajte len podľa potreby a chuti.
  2. Lístkové cesto nakrájajte na trojuholníky, ktoré budú základom pre croissanty.
  3. Na širší koniec každého trojuholníka naneste lyžicu tvarohovej plnky, potom cesto stočte do tvaru croissantu.
  4. Croissanty potrite rozšľahaným vajíčkom a posypte lúpanými mandľami.
  5. Croissanty pečte v predhriatej rúre pri 180 °C približne 20 minút, alebo kým nebudú krásne zlatisté.

Dobrú chuť praje HealthyPlanet!